Langsung ke konten utama

2nd meeting softskill

Nama: fahmi nurkamil
NPM: 12116486
Kelas: 4KA13

Nama: fahmi nurkamil
NPM: 12116486
Kelas: 4KA13

1. NeiherBil nor Mary (is/are) going to theplay tonight.
            Answer: are
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
2. Anything (is/are)better than going to anothermovie tonight.
            Answer: is
            Reason: because “subject” is non-singular, so it doesn’t singular verb.
3. Skating (is/are) becoming morepopular every day.
            Answer: is
            Reason: because “subject” is non-singular, so it doesn’t singular verb.
4. A number of reporters (was/were) at the conference yesterday.
            Answer: were
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
5.Everybody who (has/have) a fever must go home immediately.
            Answer: have
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
6. Your glasses(was/were) on the bureau last night.
            Answer: was
            Reason: because “subject” is non-singular, so it doesn’t singular verb.
7. There (was/were) some people at the meeting last night.
            Answer: were
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
8. The committee (has/have) alredy reched a decision.
            Answer: have
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
9. A pair of jeans (was/were) in thewashing machine this morning.
            Answer: was
            Reason: because “subject” is non-singular, so it doesn’t singular verb.

10. Each student (has/have) answered the first thee questions.
            Answer: have
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
11. Either John or his wife (make/makes) breakfast each morning.
            Answer: makes
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
12. After she had perused the material, the secretary decided that everything (was/were) in order.
            Answer: was
            Reason: because “subject” is non-singular, so it doesn’t singular verb.
13. The crowd at the basketball game (was/were) wild with excitement.
            Answer: were
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
14. A pack of wild dogs (has/have) frightened all the ducks away.
            Answer: have
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
15. The jury (is/are) trying to reach a decision.
            Answer: are
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
16. The army (has/have) frightened all the duck away.
            Answer: have
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
17. The number of student who have withdrawn from class this  quarter (is/are) appalling.
            Answer: is
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
18. There (has/have) been oo many interruptions inthis class.
            Answer: have
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
19. Every elementary school teacher (has/have) to take this examination.
            Answer: have
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.

20. Neither Jill or her parents (has/have) seen this movie before.
            Answer: have
            Reason: because “subject” is singular, so it needs singular verb.
Fahmi nurkamil                                                12116486                                                         4KA13





Komentar

Postingan populer dari blog ini

SISTEM INFORMASI PERBANKAN (QUIZ 2)

Nama: Fahmi Nurkamil NPM: 12116486 Kelas: 4KA13 Dosen: Farida

fungsi Lender of the last resort

Lender Of Last Resort adalah fungsi Bank sebagai Bank Sentral yang memungkinkan Bankmembantu kesulitan pendanaan jangka pendek yang dihadapi bank. Kebijakan lender of the last resort tersebut merupakan bagian dari jarring pengaman keuangan (financial safety net) yang diperlukan dalam rangka memelihara stabilitas system keuangan. Sebagai bank sentral memiliki satu tujuan tunggal, yaitu mencapai dan memelihara kestabilan nilai mata uang. Kestabilan nilai mata uang ini mengandung dua aspek, yaitu kestabilan nilai mata uang terhadap nilai tukar barang dan jasa, serta kestabilan nilai mata uang terhadap nilai tukar mata uang negara lain. Untuk mencapai tujuan tersebut Bank sentral didukung oleh tiga pilar yang merupakan tiga tugasnya. Ketiga bidang tugas ini adalah menetapkan dan melaksanakan kebijakan moneter, mengatur dan menjaga kelancaran system pembayaran, serta mengatur dan mengawasi perbankan di negaranya. Ketiganya perlu di integrasi agar tujuan mencapai dan memelih...

Makalah dari video teknologi terkini (tugas softskill)

MAKALAH PENG. TEKNOLOGI SISTEM CERDAS TEKNOLOGI MASA KINI        DOSEN PEMBIMBING: EEL SUSILOWATI NAMA: FAHMI NURKAMIL              12116486 SISTEM INFORMASI ILMU KOMPUTER & TEKNOLOGI INFORMASI UNIVERSITAS GUNADARMA BABA I PENDAHULUAN Latar Belakang Pada saat ini, kita hidup di zaman globalisasi atau bisa juga disebut zaman modernisasi. Modernisasi sendiri dalam ilmu sosial merujuk pada bentuk transformasi dari keadaan yang kurang maju atau kurang berkembang ke arah yang lebih baik dengan harapan kehidupan masyarakat akan menjadi lebih baik. Modernisasi mencakup banyak bidang, contohnya dalam bidang ilmu pengetahuan dan teknologi. Di zaman modernisasi seperti sekarang, manusia sangat bergantung pada teknologi. Hal ini membuat teknologi menjadi kebutuhan dasar setiap orang. Dari orang tua hingga anak muda, para ahli...